Organisaties

COLLECTIEF GIST

Tijdens een wafelenbak en een paar flessen wijn ontstond bij deze vier vrienden het idee om het domeinoverschrijdend en participatief kunstencollectief GIST uit de grond te stampen. Geen zorgen, wij krijgen ook koude rillingen als we die termen gebruiken. Maar die twee dikdoende woorden vatten GIST wel perfect samen! GIST wil samen met jou creatief experimenteren en crazy dingen maken!

Dus heb jij ook zin om creatief bezig te zijn, maar weet je niet waar te beginnen? Of bots jij soms op de grenzen van je eigen werkveld en wil je daar graag eens buiten breken om gewoon wat te proberen? Dan ben je bij GIST aan het juiste adres! Want samen met jou willen we aan projecten werken die we samen volledig opstarten en maken. ‘Wat voor projecten?’, denk je waarschijnlijk. Wel, dat staat nooit vast. Alles hangt af waar jij en wij zin in hebben. Van een korte film tot een volledige installatie, het kan allemaal!

Zin gekregen om samen met ons te maken? Of wil je eens komen kijken wat wij nu eigenlijk allemaal aan het doen zijn? Houd je niet in en kom eens langs tijdens een van onze werkweken!