Organisaties

d'ondergrond

We zijn 4 jonge creatievelingen met een gemeenschappelijke interesse in muziek en digital arts.

D’ondergrond wil jongeren een totaalervaring geven in het nachtleven.

Zo leveren we ear en eye candy af aan de feestvierder via elektronische muziek en projecties. We willen dit doen door jongeren kansen te geven en op zoek te gaan naar creatief talent om op ons podium te plaatsen. Deze creatievelingen kunnen dj’s, performers, bands, VJ’s, digital artist, filmmakers,... zijn. Zo willen we jongeren prikkelen en hen naast een leuke avond, ook een rugzak aan leuke ervaringen meegeven naar huis.

D’ondergrond organiseert 6 events in totaal: 3 talentscout events en 3 nightlife events. Zo’n talentscout event kan allerlei vormen aannemen, maar centraal staat het connecteren en ontdekken van jonge artiesten, het aspect wedstrijd is hier volledig afwezig.

Het nightlife event brengt (elektronische) muziek in al zijn aspecten en kan door het brainstormen en hulp van de jongeren organisch groeien. Bovendien ligt de nadruk op genieten zonder veel geld te moeten neertellen. Op die manier blijft die totale ervaring voor iedereen toegankelijk.

Om die jongeren aan te spreken, zowel feestvierder als artiest, zouden we graag samenwerken met andere VZW’s, cafés, jeugdhuizen in diverse wijken van Gent.