Organisaties

Impact Shakers

Impact Shakers pakt complexe maatschappelijke uitdagingen aan via inclusief ondernemerschap. Onze missie is om ambitieus impact ondernemerschap meer divers te maken en hier een systemische shift in teweeg te brengen.

Impact Shakers gelooft in mensen, vooral in mensen die reeds in het verleden tegen alle verwachtingen in successen geboekt hebben. Wie zware omstandigheden kan doorploeteren, kan ook een startup bouwen. Weerbaarheid, omgaan met tegenslagen, flexibiliteit, probleemoplossend vermogen en het vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden geven een ideale voedingsbodem voor ondernemerschap. We streven ernaar om onbenut potentieel van mensen uit allerhande groepen naar de voorgrond te brengen en bouwen inclusie in in elk detail.

Met ons programma Odds werken we met jongeren die net als ons statistische anomalieën zijn, mensen die eerder de kansen die tegen hen waren verslaan hebben en met de juiste steun kunnen vliegen. Odds is een traject van 5 weken waarin we jongeren inspireren om impact ondernemer te worden en hen de eerste ondernemersskills meegeven.