Organisaties

Tijdelijk Teder

TIJDELIJK TEDER creëert performances en workshops.

  • gehost door DE VLOER.

PERFORMANCES: TIJDELIJK TEDER

TIJDELIJK TEDER is een performance die hedendaagse dans en performing arts verweeft met hedendaagse muziek experimentatie. De voorstelling legt ontdekte kwetsbaarheden bloot door middel van beweging, woordkunst en geluidsexperimentatie. TT is de uitdrukking van het lichaam, woord en geluid in hun diversiteit en kwetsbaarheid.

Deze multidisciplinaire voorstelling gaat in première op 1 oktober gevolgd door een tweede voorstelling op 2 oktober. Na de voorstelling creëren we samen een tedere avond waar we in alle openheid nagenieten met een hapje en een drankje.

TT is opgericht door Lies Lambrecht en Astrid Delombaerde. Het werd zowel de naam van het collectief als de titel van de eerste voorstelling van onze samenwerking.


WORKSHOPS: TIJDELIJKE PLEKKEN

TIJDELIJKE PLEKKEN is tevens een selectie van transdisciplinaire workshops waarin kennis en vaardigheden die in de loop van het proces zijn opgedaan, worden samengevoegd.

Deelnemers krijgen de kans om via eigen beweging hun eigen kwetsbaarheid als mens te voelen en te ontdekken.

Elke sessie tunen we in met ons lichaam en haar gevoeligheden in het huidige moment. Op het samenspel van woord en expressie ontvouwt zich de dans.

De workshop maakt deel uit van het proces voor de voorstelling TIJDELIJK TEDER, die hierop volgend wordt gecreëerd met input van de deelnemer. De deelnemers worden niet verwacht bij deze voorstelling.


We staan te springen om onze ervaringen te delen!

Sessies geschikt voor zowel gemotiveerde bewegers als gevorderden.