Over BROEI

BROEI is een open huis. Geselecteerde organisaties die werken met jongeren tussen 16 en 30 jaar krijgen van mei t/m oktober 2021 tijd, ruimte, ondersteuning en middelen om samen een half jaar lang te DOEN, DENKEN, EXPERIMENTEREN en MAKEN

Alles lezen over
de eerste editie van
BROEI in 2020?

download
hier ons
jaarverslag

Wil je meedoen en ook een vaste waarde vormen tijdens de volgende editie van BROEI? Stel je voor via info@broei.be en we contacteren je snel!

Kruisbestuiving

Kruisbestuiving is key bij BROEI. Onze gasten leren van elkaar, inspireren, ondernemen, stimuleren elkaar en bouwen samen aan een nieuw collectief verhaal. We werken hiervoor vanuit drie pijlers:

leren & ondernemen
expressie & creativiteit
technologie & duurzaamheid
Kruisbestuiving

ConstructLab

Onze organisaties tekenen als community zelf de lijnen uit. Letterlijk. Door middel van ruimtelijke ingrepen transformeren ze de hallen van het Duivelsteen tot multifunctionele hedendaagse plekken. We werken daarvoor samen met Constructlab, een geëngageerd Europees architectencollectief dat participatieve bouwprojecten opzet.

BROEI team

De organisaties, particulieren en collectieven die BROEI bezetten vormen het kloppend hart van onze tijdelijke werking. Achter de schermen ondersteunt het vaste BROEI team de bewoners met de nodige informatie en advies, en bieden zij technische en logistieke support. Ze faciliteren op die manier het creatieproces van de BROEI organisaties, zodat alle bewoners zich op harmonieuze en ontspannen wijze kunnen focussen op hun projecten.

COÖRDINATIE

marie@broei.be

PRODUCTIE/VERHUUR

emile@broei.be

COMMUNITY/JEUGD

fabian@broei.be

FINANCIËN/VRIJWILLIGERS

suzan@broei.be

BROEILAB/REDACTIE

loic@broei.be

DESIGN/COMMUNICATIE

nina@broei.be

THE FUTURE

winnie@broei.be

DRINKS/FUN

bar@broei.be

ARCHITECTUUR

duivelsteen@constructlab.net

Partners

Onze dank gaat uit naar onze partners, die BROEI met hun (financiele) steun mede mogelijk maken.

Steun BROEI

Vind je BROEI - net als wij - een vruchtbaar en zinvol initiatief en wil je ook een steentje bijdragen? Dat kan!