Agenda

Evenement

Coffee With The Future met Re-story: journativisme en de kracht van verhalen

Ruimte

Living

  • prijs 16-30 jaar
    € 5

donderdag 25 mei 2023 18:30 - 22:30

Ontdek de kracht van verhalen tijdens deze Coffee With The Future met Elke Leyman en Mischa Verheijden van cv Re-story. "Als journalisten hebben we een verantwoordelijkheid om verhalen te vertellen die een alternatief bieden voor ons huidige samenlevingsmodel. Het is tijd om activisme in de journalistiek te omarmen en ons te richten op verhalen die nieuwe wegen openen in economie, onderwijs en samenleving."

Tijdens deze bijeenkomst vertellen Elke en Mischa meer over journativisme, de kracht van verhalen en hoe zij werken aan het nieuwe verhaal. We gaan dieper in op hoe we ons kunnen richten op verhalen die vooruitgang weerspiegelen vanuit onze daadkracht, moed en gedrevenheid en de illusie van machteloosheid doorprikt wordt.

Kom naar BROEI en ontdek hoe wij de pijnlijke spagaat tussen het oude en het nieuwe denken willen vervangen door actieve hoop, co-creatie en samenwerking. We willen je uitnodigen om de kracht van verhalen te ontdekken en te leren hoe we samen de toekomst kunnen vormgeven.

Coffee With The Future met Re-story: journativisme en de kracht van verhalen