Steun BROEI

Dankzij de financiële- en materiele steun van onze partners blijft Broei ontwikkelen en groeien. We zijn steeds op zoek naar extra middelen om de plek Broei verder uit te bouwen.

Als eenmalige óf fundamentele partner mee je schouders onder Broei zetten? Dat kan! Via onze projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting kan je een gift doen. Deze zal ingezet worden voor de verbetering van de podiumruimte van het Duivelsteen. Je schenkt ons en onze jongerenorganisaties hiermee duurzame groeikansen.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het Broei project. Giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB)."

Word partner

Wil je Broei op fundamentele wijze steunen door een duurzaam partnerschap aan te gaan? Contacteer ons via marie@broei.be om samen te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We zijn telkens op zoek naar organisaties, bedrijven of particulieren die op financiële- of materiele wijze mee willen bouwen aan onze jongerenwerking.

Partners

Onze dank gaat uit naar onze partners, die BROEI met hun (financiele) steun mede mogelijk maken.

Constructlab

Onze organisaties tekenen als community zelf de lijnen uit. Letterlijk. Door middel van ruimtelijke ingrepen transformeren ze de hallen van het Duivelsteen tot multifunctionele hedendaagse plekken. We werken hiervoor samen met Constructlab, een bevlogen Europees architectencollectief dat participatieve bouwprojecten opzet. In co-creatie met Broei-organisaties en vrijwilligers werden de ruimtes in het Duivelsteen omgevormd naar de noden van de nieuwe generatie.