Bar Broei

Bar Broei

Bar Broei, is als dé ontmoetingsplek het kloppend hart van BROEI. Want de beste ideeën ontstaan tussen pot en pint. Centraal komt een extra lange tafel die iedereen samenbrengt om samen te eten, te werken, te drinken, te spelen, te babbelen, ...

Het wordt een levendige plek waar tal van activiteiten zullen plaatsvinden (denk indoor petanque tot een potje schaken tot contempleren). Blijf op de hoogte van alle BAR BROEI activiteiten via de agenda!

openings
tijden

We zijn momenteel gesloten maar verwelkomen jullie graag vanaf mei 2021!

woensdag 14u - 23u

donderdag 14u - 23u

vrijdag 14u - 23u

zaterdag 10u - 23u

zondag 11u - 20u

BAR BROEI contacteren?
Stuur een mailtje naar
bar@broei.be

of bel naar
Juul Colonne
0495607015
of naar
Dante Simoens
0496331398

Juul & Dante

Juul en Dante, twee bevlogen jonge Gentenaars, heten je welkom in hun pop-up BAR BROEI! Ze leerden elkaar 15 jaar geleden kennen bij de scouts, waar ongetwijfeld hun voorliefde voor een goeie pint is ontstaan. Wie Juul & Dante kent weet: broederschap sinds 2005!

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de Gentse horeca (o.a. Woest) slaan de mannen nu de handen ineen om een eigen concept uit te werken. Verschillende wilde ideeën en dromen passeerden de revue. Toen ze de kans kregen om een zaak op te starten in het legendarische Duivelsteen twijfelden ze geen moment.

En voilà: nu worden ze ridderlijk tot barman geslagen in hun eigen kasteel. Komt dat zien, BAR BROEI it is!