Bar Broei

Bar Broei

Bar Broei, is als dé ontmoetingsplek het kloppend hart van BROEI. Want de beste ideeën ontstaan tussen pot en pint. Centraal komt een extra lange tafel die iedereen samenbrengt om samen te eten, te werken, te drinken, te spelen, te babbelen, ...

Het wordt een levendige plek waar tal van activiteiten zullen plaatsvinden (denk indoor petanque tot een potje schaken tot contempleren). Blijf op de hoogte van alle BAR BROEI activiteiten via de agenda!

openings
tijden

Vanaf woensdag midden 12 mei 2021 openen we ons terras!

woensdag 14u - 22u

donderdag 14u - 22u

vrijdag 14u - 22u

zaterdag 10u - 22u

zondag 10u - 20u

BAR BROEI contacteren?
Stuur een mailtje naar
bar@broei.be

Delphine & Kaili

Nog niet zo lang geleden in een bar kruisten onze wegen. We werden van onbekenden tot collega’s geslagen. Enkele shiften later bekroonden we onszelf als vriendinnen. In hetzelfde vaarwater, motiveerden en inspireerden we elkaar in de zoektocht naar de ultieme eerste job.

Bar Broei bracht ons tot dit nieuwe avontuur. We stappen mee in’t collectief verhaal van vzw Broei en transformeren tot partners in crime.

Voor de gekte van zes maand isolement houden we de Gentse binnenstad en het eeuwenoude duivelsteen terug op z’n zotjes. Het liefst tappen we herinneringen a volonté. We zijn down for anything en verwelkomen je graag in een open en amicale sfeer. Geëngageerd voor magie en fun bezweren we Geraards’ geesten. Heb je ideeën: SHOOT!

Power to the people !
Kaili en Delphine