Agenda

Evenement

Duivelsverzen: Expo

Ruimte

Showroom

  • prijs 16-30 jaar
    gratis

  • prijs 30+
    gratis

  • UiTPAS kansentarief
    gratis

woensdag 27 september 2023 - maandag 15 juli 2024 10:00 - 23:00

Liefste vrienden van de kunst!Het is weer zover, ondanks we ons teerbeminde Duivelsteen even moeten missen zijn we er terug met een fenomenale editie van Duivelsverzen!

Doorheen het Broei-seizoen organiseerde het Krommenaasdier laagdrempelige, gezellige workshops. Samen met een groep jonge mensen verkenden we de muzen van enerzijds de visuele kunst via 4 workshops door Louis en Louis en anderzijds de woordelijke kunst via 1 workshop en 2 open mics door Briek. De creaties en opgedane ervaringen komen hier uiteindelijk samen in de expositie Duivelsverzen, waar de beeldende kunstwerken van de workshopdeelnemers 5 dagen lang zullen worden tentoongesteld. We sluiten het seizoen af op zondag 1 oktober met een spectaculaire poëzienamiddag! Hiervoor slaan we de handen in elkaar met 2 partnerorganisaties die tevens in Broei resideren. Enerzijds Zondagstaferelen, die zalige zoetigheden zullen voorzien om het hangry duiveltje te bezweren. Anderzijds verwelkomen we terug Trois Points collectief om ons artistiek te versterken met hun tekentalent.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Stad Gent en Alles Kan waardoor we dit evenement gratis kunnen aanbieden. Vrije bijdragen zijn echter zeer welkom om verdere projecten te ondersteunen

Zoals een wijs man ons ooit zei: “Gasten, maakt er wa schoons van hé.”
Met jullie aanwezigheid zal dat zeker lukken, tot dan!

Duivelsverzen: Expo