Agenda

Evenement

ONGEWENST expo

Ruimte

Tijdelijke Expo

zaterdag 4 mei 2024 - vrijdag 31 mei 2024 10:00 - 20:00

Met trots kondigen wij een bijzondere tentoonstelling aan, georganiseerd door de getalenteerde leerlingen van het 5e jaar audiovisuele vorming en audiovisuele kunsten van Kunsthumaniora Sint Lucas. In samenwerking met Stad Gent en de dienst Preventie voor Veiligheid, hebben deze jonge kunstenaars een participatief traject doorlopen dat zich richt op de sensibilisering rond seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Deze leerlingen hebben niet alleen hun kennis verdiept, maar ook hun artistieke vaardigheden aangescherpt om dit belangrijke onderwerp te verkennen. Het resultaat is een reeks krachtige, artistieke werken die zij graag met u willen delen in de vorm van een tentoonstelling.Wanneer? Vanaf zaterdag 4 mei tot eind mei. Waar? In BROEI, Nieuwland 69, 9000 Gent. Openingsuren? Van woensdag tot en met zondag, vanaf 10:00 uur.

De toegang is gratis, en u bent van harte welkom om deze tentoonstelling te bezoeken met uw klas, vrienden of familie. Er is geen afspraak nodig, maar houd rekening met de openingstijden van BROEI.Daarnaast bieden we een unieke kans om uw ervaring te verrijken met een omstaanderstraining. Deze training is ontworpen om u te leren hoe u effectief kunt reageren op situaties van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag op straat. Voor meer informatie en om de training te boeken, kunt u contact opnemen via de info op de volgende link Omstaandertrainingen | Stad GentMis deze kans niet om samen met ons een standpunt in te nemen tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag en tegelijkertijd de creatieve expressies van onze toekomstige kunstenaars te ondersteunen.

We hopen u daar te zien!

ONGEWENST expo