Agenda

Evenement

WORKSHOP kojj based fermentation in the city BY MOTTAINAI

Ruimte

Community Kitchen

zaterdag 22 juni 2024 16:30 - 17:30

Koji is een schimmel bekend om zijn fermentaties die producten als sojasaus, sake en miso voortbrengen. Maar het heeft veel meer culinaire mogelijkheden. Mottainai doet onderzoek naar hoe we deze schimmel kunnen gebruiken om voedselverspilling in onze huishoudens te voorkomen.

We laten je deelnemen aan dit onderzoek, tonen je hoe je thuis kunt beginnen experimenteren met de schimmel, en presenteren je een optie van de ruimte die ze kunnen hebben in de stad. En last but not least, zullen we proeven wat deze fantastische schimmel kan produceren!

Vrije bijdrage, geef wat je wilt/kunt zodat we in de toekomst evenementen als deze kunnen blijven aanbieden.
Stuur een e-mail naar mottainaii.info@gmail.com om je in te schrijven.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1636580210425489?ref=newsfeed

WORKSHOP kojj based fermentation in the city BY MOTTAINAI