Agenda

Evenement

Workshop deel 1 --> VLINDERS?

Ruimte

Stage

  • prijs 16-30 jaar
    gratis

  • prijs 30+
    gratis

  • UiTPAS kansentarief
    gratis

zondag 23 juni 2024 - zaterdag 27 juli 2024 13:00 - 17:00

BOLSTER[bubbels] en Wim Pelgrims hebben jou nodig voor aankomende workshop-performances!

WAT?

Een workshop-performance van 20min. waarbij 4 deelnemers worden geleid door audiobestanden via koptelefoons. Hierdoor zullen een reeks aan instructies te horen zijn die in relatie staan tot de ruimte, objecten in de ruimte en de aanwezigen. Deze reeks interacties is geïnspireerd door het sociale gedrag van Vlinders en mens.#performance #interactive #soundscape #imagination #meditation

WAAROM?

Sound artist Wim Pelgrims duikt dieper in de kwaliteiten van immersie binnen de auditieve kunstbeleving. De workshops fungeren als experiment en de ontwikkeling van een eigen instructietaal. Na observatie van de workshop zal achteraf ook een nagesprek plaatsvinden van 10min, om de beleving van de deelnemers mee te nemen in verdere ontwikkelingen.

HOE?

  • Je kan een ticket reserveren in de ticketshop voor een specifiek tijdslot.
  • Het is uiterst belangrijk dat wanneer een ticket geboekt wordt, er effectief iemand dat ticket invult. Elke performance heeft 4 deelnemers nodig om goed te kunnen functioneren.(Tip: kom met een groepje van 4, ideaal bonding moment met vrienden, collega's, originele dubbel-date,...)
  • De performance is volledig in het engels.

https://www.facebook.com/event...

Workshop deel 1 --> VLINDERS?