Organisaties

BOLSTER

BOLSTER[bubbels] staat symbool voor wat het is om solo-performer en muzikant te zijn met een voorliefde voor heden- daags-klassiek, en wat het betekent om uit de bubbel van een genre te breken
en het breder toegankelijk te maken. Het is een tweeledige zoektocht: enerzijds een van persoonlijke evolutie als post-in- strumentalist, met oog op het uitbouwen van mijn live electronics skills en het uitbreiden van mijn genre-kennis; ander- zijds één naar het belang van interactie tussen performer en publiek, en grens- overschrijdend werken.

BOLSTER gaat in op de toepassing van promotechnieken als onderdeel van de kunstbeleving. De focus ligt hierbij op de mate waarin onze popcultuur esthetische keuzes beïnvloedt.

[bubbels] staat dan weer voor de ervaring in het moment zelf: het publiek onder- dompelen in mijn abstracte, esthetische wereld. Het actief beïnvloeden van de ruimte door middel van scenografische ingrepen, alsook het overschrijden van de grens tussen performer en personage, zijn bepalend voor deze immersie.